Poesie - Poezi në gjermanisht

Poezi në gjermanisht


Frühlingsglaube Besim në Pranverë
Die linden Lüfte sind erwacht, Erërat e buta janë zgjuar,
Sie säuseln und wehen murmurisin dhe valëviten
   Tag und Nacht, ditë e natë,
Sie schaffen an allen Enden. Ato krijojnë në çdo qoshe.
O frischer Duft, o neuer Klang! Oh aromë të freskët, oh tingull të ri!
Nun, armes Herze, sei nicht bang! Tani, zemër e gjorë, mos ki frikë!
Nun muss sich alles, alles wenden. Tani çdo gjë, çdo gjë duhet të ndryshojë.lexo me shume meso gjermanisht

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen